Thursday 3 March 2022

3,5% in folosul animalelor

Redirecționează gratuit 3,5% din impozitul pe venit aferent anului 2021

Blanosi in grija noastra! Apasa AICI
Redirectionarea nu implică nici un fel de cost pentru tine : banii pe care alegi să îi orientezi către un ONG ar reveni altfel statului, sunt bani pe care ii platesti oricum, insa redirectionadu-i catre un ONG ai posibilitatea de a decide catre cine se duc si caror scopuri servesc.

Cum poti directiona cei 3.5% catre noi? Simplu, urmeaza pasii de mai jos:

poti trimite online prin aplicatia redirectioneaza.ro/furrytales <3 Ajunge la noi direct pe email si o depunem fizic, pentru a te scuti de un drum!

SAU

  1. Descarcă formularul 230
    Descarcă şi tipăreşte formularul 230 ( pentru venituri salariale) gata completat cu datele asociatiei noastre.
    Aici il gasesti in varianta in care ai decis ca il vei depune tu DESCARCA
    Si aici in varianta in care ne imputernicesti pe noi sa il depunem pentru tine! DESCARCA

    Trebuie sa completezi doar punctul I cu datele tale, sa bifezi la punctul II casuta pentru redirectionarea celor 3.5% pentru 2 ani (daca vrei) si sa semnezi la Contribuabil.

    Nu este necesar să indici suma, această sumă va fi calculată automat de către reprezentanții Administrației Financiare în funcție de impozitul pe venit plătit deja de tine.2.Trimite/Depune

    2. Trimite sau depune
    Până în data de 25 Mai 2022 depune personal un formular 
    la sucursala ANAF de care apartii sau trimite-l PRIN POSTA recomandat cu confirmare de primire şi păstrează celălalt formular. Pentru a afla adresa Administrației Financiare de care aparțineți click aici.

    * Daca nu ai timp sa mergi la finante sau la posta pentru a depune personal formularul, ni-l poti trimite scanat sau fotografiat clar la adresa noastra claudia.foto.blanosi@gmail.com, putem sa ne intalnim sa il luam sau te asteptam in vizită să cunosti personal beneficiarii blănosi.

No comments:

Post a Comment